Son Dakika Deprem Konya / Trc Hnjx Wykcm : Battaniyesini alan sokağa akın etti!

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının afad verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem haberi ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de hissedildiği öğrenilirken bölgede şu an için herhangi bir olumsuzluğa da rastlamadığı açıklandı. Konya meram'da 5.1 büyüklüğünde deprem! 20 uur geleden · son dakika haberleri.

18 uur geleden · konya meram deprem! 37h Fojcrqrldm
37h Fojcrqrldm from i2.milimaj.com
Konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem yaşandı. 20 uur geleden · son dakika haberi. Battaniyesini alan sokağa akın etti! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının afad verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, konya'da deprem oldu mu. Twitter linkedin flipboard linki kopyala yazı tipi. 7 uur geleden · konya'daki deprem sonrası son durum. Konya'nın meram ilçesinde saatler 20.43'ü gösterirken 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

21 uur geleden · son dakika | i̇çişleri bakanlığı duyurdu:

Operasyon başladı sağlık bakanı fahrettin koca'dan 40 bin yeni sağlık personeline: Twitter linkedin flipboard linki kopyala yazı tipi. Afad ve kandilli, konya meram'da 5,1 büyüklüğünde depremi duyurdu. 20 uur geleden · son dakika haberi. Şiddetli depremin çevre illerden de hissedildiği bilgisine ulaşıldı. 20 uur geleden · son dakika: 20 uur geleden · son dakika: Konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem haberi ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de hissedildiği öğrenilirken bölgede şu an için herhangi bir olumsuzluğa da rastlamadığı açıklandı. Konya'nın meram ilçesinde saatler 20.43'ü gösterirken 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem yaşandı. Şimdiden hoş geldiniz konya'da yaşanan 5.1 depremin ardından ilk görüntüler geldi! 20 uur geleden · son dakika haberleri.

Konya'nın meram ilçesinde saatler 20.43'ü gösterirken 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şimdiden hoş geldiniz konya'da yaşanan 5.1 depremin ardından ilk görüntüler geldi! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının afad verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 20 uur geleden · son dakika haberleri. 20 uur geleden · son dakika haberi.

Operasyon başladı sağlık bakanı fahrettin koca'dan 40 bin yeni sağlık personeline: U86iuxvravvkmm
U86iuxvravvkmm from s2.dmcdn.net
Konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem haberi ile ilgili son durum, video ve ilgili flaş haberler! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının afad verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Twitter linkedin flipboard linki kopyala yazı tipi. 18 uur geleden · konya meram deprem! Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de hissedildiği öğrenilirken bölgede şu an için herhangi bir olumsuzluğa da rastlamadığı açıklandı. Konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem haberi ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Afad'ın verilerine göre konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 21 uur geleden · son dakika:

21 uur geleden · son dakika:

20 uur geleden · son dakika: Konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem haberi ile ilgili son durum, video ve ilgili flaş haberler! Konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem haberi ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Güncel haberleri ve en sıcak haber başlıkları burada! Afad, 'konya'daki deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu bilgisi alınmış olup ekiplerimiz bölgeye sevk … Afad ve kandilli, konya meram'da 5,1 büyüklüğünde depremi duyurdu. Afad'ın verilerine göre konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 21 uur geleden · son dakika | i̇çişleri bakanlığı duyurdu: Operasyon başladı sağlık bakanı fahrettin koca'dan 40 bin yeni sağlık personeline: Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının afad verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'nın meram ilçesinde saatler 20.43'ü gösterirken 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şu ana kadar bölgeden herhangi bir olumsuz haber gelmezken, depremin. Şiddetli depremin çevre illerden de hissedildiği bilgisine ulaşıldı.

Battaniyesini alan sokağa akın etti! Afad ve kandilli, konya meram'da 5,1 büyüklüğünde depremi duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının afad verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem haberi ile ilgili son durum, video ve ilgili flaş haberler! Peki, konya'da deprem oldu mu.

Şiddetli depremin çevre illerden de hissedildiği bilgisine ulaşıldı. Trc Hnjx Wykcm
Trc Hnjx Wykcm from haberdairesi.com
Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının afad verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Battaniyesini alan sokağa akın etti! Güncel haberleri ve en sıcak haber başlıkları burada! Şimdiden hoş geldiniz konya'da yaşanan 5.1 depremin ardından ilk görüntüler geldi! Afad'ın verilerine göre konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Operasyon başladı sağlık bakanı fahrettin koca'dan 40 bin yeni sağlık personeline: Şu ana kadar bölgeden herhangi bir olumsuz haber gelmezken, depremin. Konya'nın meram ilçesinde saatler 20.43'ü gösterirken 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de hissedildiği öğrenilirken bölgede şu an için herhangi bir olumsuzluğa da rastlamadığı açıklandı.

Konya meram'da 5.1 büyüklüğünde deprem! Güncel haberleri ve en sıcak haber başlıkları burada! Şu ana kadar bölgeden herhangi bir olumsuz haber gelmezken, depremin. 7 uur geleden · konya'daki deprem sonrası son durum. Afad'ın verilerine göre konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 20 uur geleden · son dakika haberi. Konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem haberi ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem haberi ile ilgili son durum, video ve ilgili flaş haberler! 21 uur geleden · son dakika | i̇çişleri bakanlığı duyurdu: Operasyon başladı sağlık bakanı fahrettin koca'dan 40 bin yeni sağlık personeline: 21 uur geleden · son dakika: Hasar tespit çalışmaları başlatıldı | afad, kandilli son depremler afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan elde edilen. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının afad verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Konya / Trc Hnjx Wykcm : Battaniyesini alan sokağa akın etti!. Afad ve kandilli, konya meram'da 5,1 büyüklüğünde depremi duyurdu. Konya meram'da 5.1 büyüklüğünde deprem! Battaniyesini alan sokağa akın etti! Şiddetli depremin çevre illerden de hissedildiği bilgisine ulaşıldı. Operasyon başladı sağlık bakanı fahrettin koca'dan 40 bin yeni sağlık personeline:

LihatTutupKomentar